Modele auto

Rezervă acum mașină de închiriat și primiți cele mai bune oferte

Rezervă o mașină în chirie astăzi!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Rezervația inchirierei auto

Vă rugăm să verificați rezervarea

Datele personale  Frecvente întrebări înainte de a închiria o mașină

   

  Bună ziua! Vă întrebați dacă puteți închiria o mașină cu șofer ?

  Desigur, la noi puteți închiria o mașină atât cu șofer, cât și închiriere fără șofer. În cazul în care optați pentru închirierea cu șofer, plata se face pe bază de ore.

   

  Doriți să știți dacă oferim servicii de livrare și preluare a mașinii ?

  Da, avem servicii de livrare și preluare disponibile în orice locație din Chișinău și de asemenea, la Aeroportul Internațional Chișinău.

   

  Este posibil să călătoriți cu mașina noastră în afara Republicii Moldova ?

  Da, este posibil să ieșiți din țară cu mașina închiriată, însă trebuie să coordonăm țările de destinație în prealabil. Fiecare caz este tratat individual, iar condițiile de închiriere pot varia în funcție de teritoriu.

   

  Este inclus combustibilul în prețul închirierii mașinii ?

  Nu, alimentarea cu combustibil este responsabilitatea dumneavoastră. La preluarea mașinii, nivelul combustibilului din rezervor este înregistrat și la returnare se compară aceste date. În cazul în care nu reușiți să alimentați mașina, putem calcula o sumă suplimentară pentru lipsa combustibilului.

   

  Trebuie să spălăm mașina înainte de returnare ?

  Da, deoarece la preluarea mașinii se înregistrează starea acesteia atât în interior, cât și la exterior.

   

  Este posibilă închirierea unei mașini fără depozit ?

  Nu, mașina este furnizată doar după ce închirierea este plătită și depozitul este depus. Suma depozitului variază în funcție de modelul mașinii închiriate.

   

  Ce documente sunt necesare pentru închirierea unei mașini ?

  Pentru a rezerva o mașină, trebuie să trimiteți fotografii clare ale următoarelor documente sau să le aveți la dumneavoastră la semnarea contractului:

  • Buletinul de identitate (pagina principală);
  • Cartea de identitate (fața și verso);
  • Permisul de conducere (fața și verso).

   

  Care este vârsta minimă și experiența minimă de conducere necesară pentru închirierea unei mașini ?

  Vârsta minimă pentru închirierea unei mașini economice sau de confort este de 21 de ani. Experiența de conducere trebuie să fie de cel puțin 3 ani. Pentru închirierea unei mașini de clasă business sau premium, vârsta minimă trebuie să fie de cel puțin 23 de ani. Experiența de conducere de cel puțin 5 ani.

   

  Cum sunt asigurate mașinile dumneavoastră ?

  Toate mașinile din parcul nostru sunt asigurate conform poliței de asigurare obligatorie. Asigurarea CASCO poate fi discutată individual cu o taxă suplimentară.

   

  Există o limită de kilometri ?

  Utilizarea în Republica Moldova este limitată la 150 km/zi. Utilizarea în afara țării este discutată individual.

   

  Există o limită de viteză ?

  Da, există. Viteza maximă este de 135 km/h.

   

  Ce trebuie făcut în caz de accident rutier ?

  Trebuie să sunați imediat la poliție și apoi să contactați managerii companiei noastre. Dacă este posibil, faceți fotografii din diferite unghiuri. Așteptați sosirea poliției și completați toate formularele necesare. La returnarea mașinii, transmiteți documentele despre accident tehnicului nostru sau managerului companiei.

   

  Cum se plătesc amenzile de circulație ?

  Șoferul închirietor plătește amenzile de circulație în mod independent. Atunci când primim o amendă pentru mașina folosită în perioada închirierii, vă informăm despre aceasta. Pe baza contractului, datele dumneavoastră sunt introduse în procesul-verbal, iar poliția vă contactează direct. Pentru cele mai multe amenzi, se acordă o reducere de 50% în primele 72 de ore de la confirmarea și semnarea procesului-verbal.

   

  Ce trebuie făcut dacă mașina se strică în timpul închirierii ?

  Înainte de fiecare închiriere, mașinile noastre trec printr-un proces de verificare atentă, astfel încât întotdeauna oferim mașini în stare perfectă de funcționare. Cu toate acestea, mașinile sunt tehnologie și pot întâmpina defecțiuni. În cazul unei astfel de situații, trebuie să contactați un tehnician/manager al companiei noastre, să descrieți problema (dacă este posibil, atașați fotografii/video ale defecțiunii). Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema cât mai rapid posibil.

   

  Pot să nu trimit fotografii ale documentelor mele și să completez formularul offline la birou ?

  Da, desigur, puteți să nu trimiteți scanări/fotografii ale documentelor. Puteți furniza toate datele dumneavoastră în text (data emiterii documentului, seria, numărul etc.). Dacă această opțiune nu vă convine, puteți veni la biroul nostru și să depuneți personal o cerere de închiriere. Cu toate acestea, pentru a economisi timpul dumneavoastră, putem crea cererea de închiriere pentru mașină de la distanță.

   

  Trebuie să vin la birou pentru prelungirea închirierii dacă doresc să beneficiez de serviciul de livrare ?

  În cazul în care aveți nevoie de preluarea mașinii, puteți trimite o cerere de închiriere de la distanță. După examinarea cererii, mașina va fi livrată la adresa indicată. Șoferul va aduce mașina și toată documentația necesară (documentele mașinii, contractul, procesul-verbal de preluare-livrare a mașinii). Plata se face la momentul primirii mașinii. 

   

  Este obligatoriu să vin la birou pentru prelungirea închirierii ?

  În cazul în care doriți să prelungiți închirierea, puteți face plata pentru prelungirea închirierii de la distanță și noi vă vom trimite un acord suplimentar pentru prelungirea închirierii în conformitate cu contractul existent.

   

  Ce trebuie făcut dacă nu reușesc să returnez mașina la timp ?

  În acest caz, plata pentru orele suplimentare de închiriere se calculează în funcție de momentul returnării efective a mașinii. O întârziere de la 2 la 8 ore se plătește ca jumătate din prețul de închiriere zilnic, iar o întârziere de mai mult de 8 ore se plătește la prețul integral al închirierii zilnice a mașinii.

   

  Pot să închei un contract în numele meu și să împart utilizarea mașinii cu soția/soțul/fratele/colegul ?

  Transferul volanului către terți care nu sunt menționați în contract este strict interzis. Dar dacă știți dinainte că vor fi mai mulți șoferi, putem adăuga imediat numărul necesar de persoane autorizate să conducă mașina în contract.

   

  Este permis fumatul în mașinile dumneavoastră ?

  Fumatul în mașină este strict interzis și implică o amendă de 300 de euro. Cu toate acestea, este permisă utilizarea dispozitivelor electronice de vapare/încălzire, care nu implică ardere.

   

  Pot închiria o mașină cu un an și patru luni de experiență de conducere ?

  Cu o experiență atât de mică, din păcate, nu este posibil. Experiența minimă necesară este de 3 ani pentru mașinile din clasele economice și de confort, și de 5 ani pentru mașinile din clasele business și premium.

  Stații de închiriere auto

  Ce spun clienții despre noi?

  Partenerii noștri