Modele auto

Rezervă acum mașină de închiriat și primiți cele mai bune oferte

Rezervă o mașină în chirie astăzi!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Rezervația inchirierei auto

Vă rugăm să verificați rezervarea

Datele personale  Închiriere de auto clasa premium în Chișinău și Moldova

  Un exemplu excelent de închiriere de mașini scumpe din clasa VIP în Moldova – BMW X6, recent adăugat la flota noastră de vehicule „LUXCAR”. Specificațiile sale sunt impresionante: puterea motorului – 258 de cai putere, accelerația de la 0 la 100 km/h se realizează în 6,7 secunde, motorul este diesel turbo, cu un volum de 3 litri, modelul a fost lansat în 2016, cutie automată cu 8 trepte de viteză.

  La caracteristicile menționate și la cifrele serioase ale consumului de motorină în oraș, care nu depășește 8 litri la 100 de kilometri, se poate doar să fii uimit. În comparație cu BMW X5, lungimea caroseriei a crescut cu doar 9 milimetri, iar înălțimea cu 72 mm, în timp ce interiorul este confortabil datorită amenajării și detaliilor decorative luxoase.

  Finisajele interioare sunt realizate cu pragmatism german: scaune din piele de culoare neagră, cu aceeași culoare pentru tapițeria plafonului. Caracteristicile specifice ale vehiculului: un SUV prestigios care împrospătează pe oricine, oferindu-i mai multă libertate și pasiune, dar în același timp indicând prosperitatea materială și autoritatea. O oportunitate excelentă pentru toți vizitatorii noștri la o cost minim.

  Închirierea de mașini clasa premium și lux

  Imaginea, statutul social, reputația – toate acestea pot fi unite sub un singur obiectiv principal al gamei de modele, și anume, acesta este modul în care funcționează închirierea de mașini scumpe. Există puține modalități eficiente de a demonstra subtil și delicat autoritatea personală a unei persoane înstărite sau a unui antreprenor prosper. Închirierea de mașini de lux este o modalitate fiabilă și eficientă de a obține rezultatele dorite.

  O întâlnire de afaceri, o conferință, negocieri de afaceri, expoziții sau evenimente corporative – pretutindeni în Moldova închirierea de mașini scumpe este o oportunitate convenabilă de a-ți arăta unicitatea. Lăsați-i pe toți să fie uimiți, închiriați și închiriați o mașină VIP a viselor dvs.:

  • Porsche Cayenne S Hybrid
  • Porsche Cayenne S-Coupe Hybrid 2022 – intrare nouă
  • BMW X5 2016 – 2022 – intrare nouă
  • BMW X6 2016 – 2022 – intrare nouă
  • Toyota Land Cruiser 200

  Închirierea de mașini VIP este disponibilă pentru fiecare client

  Închirierea de mașini premium în Moldova este disponibilă pentru toți clienții care respectă condițiile reciproce avantajoase. Unii cred că doar persoanele foarte înstărite sau celebre pot folosi această serviciu. În salonul „LUXCAR”, cu o anumită sumă ca depozit, fiecare vizitator poate comanda închirierea unei mașini VIP pentru o zi, o săptămână sau o lună.

  Desigur, recomandăm să respectați regulile standard minime. De exemplu, experiența practică de conducere – 5 ani sau mai mult, vârsta minimă – 23 de ani sau mai mult. Printre documentele necesare pentru încheierea contractului sunt doar buletinul sau pașaportul (pentru cetățenii străini) și permisul de conducere corespunzător categoriei (B).

  Anumite vehicule sunt disponibile cu o sumă mică ca depozit, dar în principal pentru clienții fideli. După prima comandă a serviciului și încheierea tranzacției, transportăm mașina gratuit de la Aeroportul Chișinău la locul de parcare. Prin urmare, închirierea de mașini de lux în Chișinău poate fi solicitată de oricare vizitator.

  Bun venit în salonul „Luxcar.md”. Aici puteți închiria mașini premium potrivite pentru prestigiul dvs. social.

  Stații de închiriere auto

  Ce spun clienții despre noi?

  Partenerii noștri