Modele auto

Rezervă acum mașină de închiriat și primiți cele mai bune oferte

Rezervă o mașină în chirie astăzi!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Rezervația inchirierei auto

Vă rugăm să verificați rezervarea

Datele personale  Închiriere de mașini clasa business în Chișinău și Moldova

  Conform indicatorilor și datelor statistice, închirierea de mașini clasa business fără șofer este serviciul cel mai popular din categoria medie a industriei de închiriere auto. Această opțiune de închiriere concurează cu succes în termeni de volum cu segmentul de închiriere auto ieftină. Acest fenomen poate fi înțeles și explicat prin câteva motive:

  • Confortul, comoditatea și accesibilitatea în închirierea mașinilor business
  • Costul optim pentru un nivel semnificativ de confort
  • Calitatea înaltă a serviciilor companiei „Luxcar,” reflectată în recenziile favorabile ale clienților
  • Promoții speciale și bonusuri suplimentare care stimulează interesul consumatorilor
  • Modele precum Mercedes-Benz Е200/E220, BMW 316/320/328/520/528/640, Mercedes-Benz S-class, BMW 740D și Audi A7D pot fi menționate.

  Iată motivele pentru care clienții sunt atrași de această categorie:

  • O grupă de modele populare. Pragmatic și convenabil pentru proprietarii de mașini business care în prezent nu pot folosi mașina proprie (de exemplu, din cauza reparațiilor sau a distanței inaccesibile) și pot apela la închirierea mașinilor business. În această categorie, puteți alege mașini cunoscute precum Renault Talisman, Infinity Q30, BMW 520D și Audi A4.
  • Un aspect extrem de pragmatic. Deplasări de serviciu, întâlniri de afaceri, călătorii de afaceri sau deplasări în țară, orașe și regiuni. Clienții din această categorie care apelează la închirierea de mașini business sunt, de obicei, manageri de top, directori, președinți și proprietari de companii, corporații, holdinguri sau întreprinderi. Aceștia pun accent pe viteza serviciilor, calitatea acestora, gama variată de modele și disponibilitatea mașinilor. Următoarele opțiuni auto sunt sugerate pentru considerare: Land Cruiser 200, BMW 520D, Mersedes-Benz E200/E220 și BMW 740D.
  • Evenimente de construire a reputației pentru îmbunătățirea imaginii, campanii publicitare. Închirierea de mașini business este o oportunitate excelentă de a evidenția caracteristicile și trăsăturile distinctive, de a-ți arăta statutul financiar înalt, poziția profesională, prosperitatea și autoritatea. Pentru atingerea acestor obiective, următoarele mașini notabile din compania noastră „Luxcar” sunt sugerate: BMW X1 xDrive, Audi A7, BMW 316/320/328/520/528/640.
  • Dorința de a efectua un test drive de experiență și a se bucura de plăcerea de a conduce o mașină confortabilă. Această categorie de utilizatori include în special tinerii care aleg să închirieze mașini business fără șofer pentru a simți adrenalină și pentru a experimenta viteza mașinii. Aici se încadrează mărci auto precum Audi A4, Audi A7, BMW 640 Cabriolet, BMW X3 xDrive și BMW 320i.

  Сhiriere de auto clasa business fără șofer

  În cadrul companiei „Luxcar.md,” strategia de a oferi închiriere de mașini business fără șofer este implementată. Acest principiu se aplică, de asemenea, și pentru toate celelalte categorii de servicii și modele auto. Aceasta răspunde cerințelor justificate ale clienților noștri, iar dorința clienților este lege.

  Desigur, există și circumstanțe neprevăzute în care un șofer este necesar, de exemplu, dacă un consumator nu se simte bine pentru a conduce sau are nevoie să lucreze online în timpul călătoriei. Închirierea de mașini business fără șofer este disponibilă pentru clienții cu vârsta de peste 21 de ani, care au permis de conducere cu o experiență de cel puțin trei ani.

  Închirierea de mașini clasa business este simplă și ușoară

  Ne străduim activ să dezvoltăm un model de funcționare care să fie clar, transparent și accesibil clienților noștri, în special în categoria VIP și clasa business, deoarece majoritatea acestor clienți sunt înstăriți și își prețuiesc timpul și banii. Pentru a închiria o mașină business, va fi nevoie doar de 10-15 minute pentru a completa documentele.

  Posibilitatea de a utiliza plățile electronice face procesul de plată practic instantaneu. Un factor suplimentar: închirierea mașinilor clasa business nu este posibilă fără asigurarea mașinii și a altor documente însoțitoare. Toate documentele necesare vor fi furnizate clienților într-un singur pachet, fără proceduri inutile.

  Colaborând cu „Luxcar.md,” clienții obțin nu doar beneficii materiale, ci și plăcere, deoarece adesea aducem inovații tehnologice interesante și oferim bonusuri plăcute, reduceri speciale și posibilitatea de a participa la promoții. De exemplu, închirierea de echipamente GPS, scaune pentru copii gratuite și convertoare auto de tensiune la prețuri minime.

  Vă invităm cu căldură la „LUXCAR” – compania care transformă ziua dvs. într-o sărbătoare memorabilă!

  Stații de închiriere auto

  Ce spun clienții despre noi?

  Partenerii noștri