Modele auto

Rezervă acum mașină de închiriat și primiți cele mai bune oferte

Rezervă o mașină în chirie astăzi!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Rezervația inchirierei auto

Vă rugăm să verificați rezervarea

Datele personale  Închiriere auto Ieftină în Chișinău

  Dacă prețuiți timpul și banii dvs., cu siguranță veți înțelege că închirierea ieftină de mașini în Moldova de la salonul „Luxcar” este avantajoasă și practică. Noi avem propria noastră flotă auto, unde puteți alege o mașină pentru utilizare pe termen lung, pentru a călători în afara orașului sau pentru 2-3 ore. Noi acordăm mereu atenție celor mai avantajoase oferte, cele mai potrivite în privința prețului și calității. În același timp, avem o politică de preț transparentă și o strategie de marketing corectă, astfel încât orice client să poată vedea și înțelege pentru ce serviciu trebuie să plătească.

  Cum să închiriezi o mașină ieftină?

  Pentru a începe să folosiți serviciul de închiriere auto ieftin, nu este necesar să aveți documente suplimentare sau să așteptați mult pentru încheierea procedurii. Regulile și condițiile aplicate persoanelor fizice în momentul încheierii contractului și înregistrării mașinii includ:

  • Prezentarea oricărui act de identitate la alegere, cum ar fi buletin, pașaport, permis de conducere, carte de identitate, carte militară.
  • Plata pentru fiecare mașină închiriată în Chișinău poate fi efectuată în numerar sau prin card bancar și transfer bancar.
  • Experiența de conducere a mașinilor de minim 3 ani.
  • Orice rezident al Moldovei sau altor țări poate închiria o mașină după ce împlinește vârsta de 21 de ani (vârsta minimă).

  Noi eliberăm o poliță de asigurare, costul căreia este inclus în prețul serviciului, astfel încât nu veți plăti suplimentar. Tariful serviciului este calculat personal în prezența și cu participarea clientului. Contractul este elaborat în mod legal conform formei stabilite, în cele mai potrivite condiții pentru client.

  La rândul său, închirierea de mașini în Moldova fără șofer este disponibilă întreprinderilor comerciale, persoanelor juridice și instituțiilor guvernamentale. Aici este necesar doar să furnizați detaliile organizației, datele directorului sau reprezentantului instituției, procură notarială privind dreptul de semnătură a documentelor din partea întreprinderii, precum și buletinul (pașaportul) și permisul de conducere al persoanei care va conduce vehiculul. Angajații salonului pot oferi în orice moment consultații cu privire la ofertele speciale și condițiile suplimentare, pot furniza închirieri auto ieftine, oferind informații detaliate despre servicii și asistență pentru clienți.

  Închiriere Auto Ieftină pentru Orice Categorie

  Pe parcursul întregii noastre activități, flota noastră auto a crescut și s-a modernizat, permițându-ne să oferim clienților o varietate largă de mașini închiriate ieftin în Moldova pentru diverse scopuri. Astfel, gama largă de opțiuni permite alegerea vehiculului din mai multe categorii la prețuri acceptabile:

  • Clasa economică – începând de la 25 de euro pe zi
  • Clasa medie – începând de la 35 de euro pe zi
  • Clasa business – începând de la 45 de euro pe zi
  • Vehicule off-road – începând de la 35 de euro pe zi
  • Minivan si microbuze – începând de la 70 de euro pe zi
  • Vehicule comerciale – începând de la 25 de euro pe zi
  • Mașini VIP – începând de la 75 de euro pe zi

  Avantajele Închirierii Auto la „Luxcar.md”

  Salonul nostru oferă o oportunitate excepțională de a închiria mașini ieftine pentru doar o zi sau pentru perioade mai lungi. Orice vehicul este disponibil pentru deplasare în Chișinău, Bălți, Comrat, Cahul și în întreaga Moldovă. Toate mașinile sunt menținute într-o stare tehnică excelentă, deoarece personalul nostru supraveghează în mod regulat starea acestora. Chiar și defecțiunile minore sunt remediate instantaneu, iar verificarea și diagnosticarea se efectuează înainte și după predarea mașinii. Înregistrarea contractului și completarea formularelor documentare nu durează mai mult de 15 minute, după care puteți pleca imediat la treburile dvs.

  Pentru utilizatorii fideli și pentru închirierile pe termen lung, se poate obține o reducere de până la 30%, ceea ce vă permite să economisiți bani și să ajustați bugetul organizației dvs. Noi tratăm cu atenție fiecare client, motiv pentru care oferim, de asemenea, o reducere de 10% cu ocazia zilei de naștere pentru orice mașină aleasă. În acest moment, aveți oportunitatea reală de a rezerva o închiriere auto ieftină pe site-ul nostru prin intermediul unei forme speciale de cerere online. Pentru a obține informații utile sau pentru a face o rezervare pentru servicii, sunați la numărul de telefon indicat. De asemenea, puteți completa o cerere pentru un apel înapoi, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

  Bun venit la salonul nostru. Vă invităm să simțiți la maxim facilitățile și confortul absolut oferit de compania „Luxcar.md” , atunci când închiriați o mașină în Chișinău pentru un termen lung.

  Stații de închiriere auto

  Ce spun clienții despre noi?

  Partenerii noștri