Modele auto

Rezervă acum mașină de închiriat și primiți cele mai bune oferte

Rezervă o mașină în chirie astăzi!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Rezervația inchirierei auto

Vă rugăm să verificați rezervarea

Datele personale  Închirieri auto pe termen lung în Chișinău și Moldova

  Închirierea unei mașini pentru un termen lung poate fi un pas foarte rezonabil în cazul în care un bărbat sau o femeie rămâne fără vehicul personal. Șoferii cunosc foarte bine acest sentiment: o călătorie neplăcută într-un autobuz, troleibuz și taxi, fără a exista control asupra timpului personal, ceea ce le afectează negativ propria rutină.

  Baza pentru închirierea mașinii pe termen lung

  • Refacerea și eliminarea daunelor rezultate din defecțiunea mașinii
  • Reparație și prevenire
  • Vehicul folosit de familie și prieteni
  • E necesar un vehicul auxiliar personal și potrivit pentru muncă
  • Împărtășiți-vă motivele
  • Chirie auto Ieftină în Moldova si Chisinau

  Vă rugăm să sunați la numărul de telefon indicat, discutați cu un operator profesionist, plasați o comandă sau expediați o cerere online.

  Închiriere mașină pentru o lună

  Există o superstiție binecunoscută că închirierea unei mașini pentru o lună este un avantaj exclusiv al populației țărilor bogate occidentale și a venit în Moldova la sugestia turiștilor străini, deoarece doar această parte a locuitorilor, plecând în străinătate, închiriază o mașină fără șofer pentru închiriere în total pentru câteva zile. Evident, într-un scurt concediu sau vacanță, nu este posibil să închiriezi o mașină pentru termen lung, dar nici nu este necesar. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că închirierea de mașini pe termen lung este profitabilă doar în străinătate.

  O astfel de născocire este ușor de înlăturat  cu date exacte și reale ale companiei noastre, deoarece prețul unei închirieri auto pe termen lung în Chișinău este de 60-70% din tariful inițial pe zi.

  Cu alte cuvinte, cu cât perioada de închiriere este mai lungă, cu atât prețul de închiriere a mașinii pentru un termen lung, cum ar fi pentru o lună scade și se micșorează aproape la nivelul cheltuielilor de zi cu zi pentru o mașină personală.

  Beneficiile închirierii de la Luxcar.md

  Mașina de la salon are poliță de asigurare. Pentru utilizare sunt prezentate mașini de diferite grupuri de preț și clase de calitate: de la economic – Volkswagen Juke, Skoda Fabia, Renault Megane, până la nivelul mediu al BMW 3, Toyota Corolla, până la clasa business BMW 5, Audi A7, Renault Talisman, Skoda Superb. , SUV-uri – BMW X1-X5, Audi Q5 S, și în sfârșit segmentul VIP – Porshe Cayenne S, BMW 7, BMW X6 M, Mercedes GLE Coupe AMG63, Mercedes V-class. În plus, există posibilitatea de a închiria o mașină în Chișinău pentru o lună de mașini comerciale.

  Sunt necesare un număr mic de surse de dovadă documentară a identității (documente) – un pașaport sau carte de identitate (Buletin), un permis de conducere și un card bancar. Termenul și timpul total necesar pentru închirierea auto pe termen lung în Chișinău este de doar 10 minute.

  Se propune furnizarea de accesorii suplimentare și echipamente electronice. De exemplu, GPS-ul va costa doar 5 euro pe zi, iar un scaun pentru copii este întotdeauna eliberat gratuit.

  Dacă aveți nevoie de livrare mașinilor în aeroport sau Chișinău, vă rugăm să specificați acest lucru în momentul comenzii, este complet gratuit.

  Închirierea unei mașini pentru o perioadă lungă se realizează foarte ușor

  Totul este simplu dacă cu aceasta se ocupă specialiști profesioniști. Salonul nostru tinde să ofere consumatorilor un nivel de servicii de primă clasă, cel mai înalt posibil în viața modernă. Ne completam parcul de mașini, actualizându-l cu modele noi sau noutăți la cerere, valoroase pe piața industriei auto, care au propriul lor lux și atractivitate individuală. Îmbunătățim constant comunicarea și interacțiunea dintre managerii consultanți și clienți, analizând în detaliu și luând în considerare cererile și aplicațiile, cerințele, dorințele și recomandările, recenziile și comentariile. Datorită acestui lucru, serviciul de închiriere auto pe termen lung în Moldova are ca scop acordarea de asistență relevantă clientului, practică și utilă, în absența oricăror dificultăți și probleme.

  Luxcar.md are un program activ pentru clienți fideli. Apreciem calități umane precum omenia, onestitatea și decența, conștiința și acuratețea în îndeplinirea termenilor contractului. Pentru clienții fideli și cei care folosesc adesea serviciile noastre, au un istoric impecabil de cooperare și activități comune, este disponibil un sistem atractiv de reduceri, un manager personal, o atitudine de favoare și o atenție deosebită a echipei, participarea la promoțiile companiei.

  Suntem întotdeauna capabili să ascultăm circumstanțele și să înțelegem poziția și punctul de vedere al clientului, în special cu un contract de închiriere de mașini pe termen lung. Un astfel de serviciu este încă destul de nou pe piața de închiriere de mașini, iar ambele părți la contract prezintă condiții și dorințe destul de extinse pentru el.  Aceasta înseamnă că succesul și bunăstarea le așteaptă doar pe acele companii care țin cont la maximum de cerințele clienților pentru a răspunde pe deplin așteptărilor consumatorului și a garanta calitatea înaltă a serviciilor.

  Bun venit la salonul nostru. Vă invităm să simțiți la maxim facilitățile și confortul absolut oferit de compania „Luxcar.md” , atunci când închiriați o mașină în Chișinău pentru un termen scurt.

  Stații de închiriere auto

  Ce spun clienții despre noi?

  Partenerii noștri