Modele auto

Rezervă acum mașină de închiriat și primiți cele mai bune oferte

Rezervă o mașină în chirie astăzi!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Rezervația inchirierei auto

Vă rugăm să verificați rezervarea

Datele personale  Închiriere minivane și microbuze în Chișinău și Moldova

  În anumite cazuri, este mai ușor să folosiți o mașină închiriată decât propria mașină. Închiriere minivan sau de vehicule comerciale este adecvată pentru cei care nu dețin propria mașină pentru deplasările în orașele Chișinău, Bălți, Cimișlia sau Căușeni. Pentru cei care dețin permis de conducere corespunzător, se oferă închiriere microbuz sau de vehicule comerciale fără șofer, cu 7, 8 sau 9 locuri pentru pasageri.

  Avantajele închirierii microbuzului fără șofer sunt clare și evidente:

  • Cost avantajos (mai mic decât închirierea cu șofer)
  • Capacitate maximă, inclusiv 7, 8 sau 9 locuri pentru pasageri cu utilizatori la bord.
  • În spațiul închis al mașinii nu există o persoană necunoscută.
  • Dreptul de a modifica ruta planificată și propriul plan de călătorie.
  • Atmosferă mai relaxată în timpul călătoriei, conversații mai directe cu colegii de călătorie. De asemenea, închirierea poate fi privită ca o modalitate de testare originală sau evaluare a unui anumit tip de mașină, în cazul în care se intenționează achiziționarea acelei mașini.

  Ce tipuri de vehicule oferim în închiriere minivan?

  Închirierea minivan vehiculelor comerciale fără șofer este o oportunitate favorabilă pentru a-ți reîmprospăta experiența de conducere în Moldova.

  La noi, poți închiria minivan și vehicule cu 7, 8 sau 9 locuri la un preț accesibil, precum:

  • Mercedes Viano
  • Mercedes V220D
  • Mercedes Vito

  Exploatarea vehiculului pe o perioadă de câteva zile este foarte practică și economică, deoarece nu necesită preocupări cu privire la întreținerea tehnică, reparații, loc de parcare sau staționare. În Moldova, închiriere minivan vehiculelor comerciale cu 7 locuri este adaptată pentru orice cerințe, interese, dorințe și resurse financiare. Este o opțiune de închiriere accesibilă și ieftină.

  Când este avantajos să închiriați un minivan în Moldova?

  Este oportun să închiriați un microbuz pentru nunți, excursii, mutări într-o altă casă, transport de mărfuri, obiecte grele și voluminoase. Dacă mașina personală este în reparații și călătoriile cu transportul public sunt inconfortabile, închirierea unui microbuz reprezintă cea mai simplă soluție.

  Din când în când, este necesar să închiriați un microbuz la un preț accesibil în locul unui vehicul mare, aflat în parcarea unui dealer auto.

  Regulile încheierii contractului sunt simple și obișnuite: prezentarea actului de identitate sau pașaportului (pentru cetățenii străini), permisului de conducere corespunzător, depunerea unei sume ca garanție. Transferul de fonduri și plata se fac prin carduri bancare, sisteme electronice de plată sau numerar.

  În orice caz, prețul închiriere microbuz este accesibil și depinde direct de tipul de vehicul și durata utilizării. Perioada de timp este discutată la fața locului: de la 2-3 ore și până la mai mult (o zi, o săptămână, o lună, un an). Sunt disponibile programe de fidelitate și participare la promoții. Se oferă bonusuri plăcute și reduceri semnificative.

  Bun venit la salonul nostru. Vă invităm să simțiți la maxim facilitățile și confortul absolut oferit de compania „Luxcar.md” , atunci când închiriați o mașină în Chișinău pentru un termen lung.

  Stații de închiriere auto

  Ce spun clienții despre noi?

  Partenerii noștri