Modele auto

Rezervă acum mașină de închiriat și primiți cele mai bune oferte

Rezervă o mașină în chirie astăzi!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Rezervația inchirierei auto

Vă rugăm să verificați rezervarea

Datele personale  Închiriere de Mașini la Aeroportul Chișinău

  Cel mai bun mod și oportunitatea de a ajunge rapid, comod și plăcut din aeroport în locul dorit în oraș este să închiriați o mașină de la Luxcar.md. După ce coborâți din avion și treceți prin punctul de control al vamii, puteți urca într-o mașină confortabilă și alege clasa de mașină dorită. Nu trebuie să vă grăbiți pentru a prinde un autobuz, troleibuz sau alt mijloc de transport în comun. A lua un taxi înseamnă că veți călători fără confort. Aceleași acțiuni se aplică și la întoarcere: ați strâns bagajele, ați ajuns confortabil în Aeroportul Chișinău, ați predat cheile, iar noi vă urăm un drum bun și tot binele.

  Livrare Non-Stop și Închiriere de Mașini la Aeroportul Chișinău

  • Indiferent de ora sau de sezon, vă vom aduce o mașină la aeroport la un preț stabilit și rezonabil, mai exact gratuit.
  • Puteți alege mașina și puteți să faceți o cerere de închiriere cu livrare chiar acum!
  • Livrăm în toate direcțiile
  • În timpul zilei, în intervalul orar de la 11:00 la 20:00, vă vom oferi închirierea mașinii cu livrare în Chișinău complet gratuit.
  • Seara, în intervalul orar de la 20:01 la 10:50 dimineața, vă oferim închirierea mașinii cu livrare în Chișinău doar pentru 10 euro.

  Închirierea Ieftină a Mașinilor cu Livrare pentru Orice Clasă

  Pe parcursul întregii noastre activități, flota noastră de mașini s-a extins, ceea ce ne-a permis să oferim vizitatorilor o gamă variată de mașini ieftine pentru închiriat în Moldova, pentru diverse intenții. Din această gamă, puteți alege și comanda:
  • Clasa economică – începând de la 25 de euro pe zi
  • Clasa medie – începând de la 35 de euro pe zi
  • Clasa business – începând de la 45 de euro pe zi
  • Mașini off-road – începând de la 35 de euro pe zi
  • Mașini comerciale – începând de la 25 de euro pe zi
  • Mașini VIP – începând de la 75 de euro pe zi
  În rândul mașinilor disponibile se regăsesc modele exclusive pentru chirie precum Audi A7, Q5S, Porsche Cayenne, BMW X5, X6 și 740D, Mercedes GLE AMG63 Coupe. Luăm în considerare interesele, cerințele și solicitările clienților, oferind astfel o conceptie avantajoasă și flexibilă asupra costurilor: cu cât perioada de închiriere este mai lungă, cu atât mai scăzută este prețul de închiriere a vehiculului.

  Avantajele Închirierii la Luxcar.md

  La noi în salon aveți ocazia exclusivă să închiriați mașini ieftine pentru o singură zi sau pentru o perioadă mai lungă. Oferim mașini pentru călătorii în Chișinău, Bălți, Cahul, Comrat, alte orașe și în întreaga Moldovă. Toate mașinile se află într-o stare tehnică excelentă, cu întreținerea efectuată în mod regulat de către personalul nostru. Orice neconcordanță minoră este remediată imediat. Verificarea funcționalității și diagnoza sunt efectuate înainte și după predarea mașinii. Procesul de înregistrare durează mai puțin de 15 minute, după care puteți pleca imediat în călătoria dvs.
  Pentru clienții fideli și pentru cei care închiriază mașini pe termen lung, sunt disponibile reduceri promoționale de până la 30%, care vă permit să economisiți bani. Noi tratăm fiecare client cu atenție și grijă, iar ca rezultat, oferim o reducere bonus de 10% în Ziua de Naștere pentru orice mașină aleasă! Acum aveți o ocazie unică de a comanda o închiriere ieftină de mașini pe site-ul nostru. Tot ce trebuie să faceți este să completați un formular scurt. Pentru a obține informații sau pentru a face o comandă de service, sunați la numărul de telefon indicat. De asemenea, puteți solicita o apelare înapoi și cu siguranță vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Bun venit la salonul nostru. Vă invităm să simțiți la maxim facilitățile și confortul absolut oferit de compania „Luxcar.md” , atunci când închiriați o mașină în Chișinău pentru un termen scurt.

  Stații de închiriere auto

  Ce spun clienții despre noi?

  Partenerii noștri