Modele auto

Rezervă acum mașină de închiriat și primiți cele mai bune oferte

Rezervă o mașină în chirie astăzi!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Rezervația inchirierei auto

Vă rugăm să verificați rezervarea

Datele personale  Închiriere de auto clasa economică în Chișinău și Moldova

  În showroom-ul nostru, închirierea de mașini clasa economică în Chișinău este disponibilă atât pentru o zi, cât și pentru perioade mai lungi de timp. Managerii vor alege pentru dumneavoastră o mașină în funcție de planurile dvs. și, în plus, vor fi furnizate servicii conexe pe toată durata închirierii.

  Mașina personală într-un oraș mare este considerată mai mult o necesitate decât o plăcere sau lux. Cu toate acestea, achiziționarea unei mașini personale în multe cazuri nu este justificată. În multe situații, cea mai rațională și financiară alegere va fi o mașină temporară închiriată în Moldova, la prețuri accesibile, din categoria economică, care este foarte căutată printre:

  • Vizitatorii din Chișinău
  • Mici întreprinderi și companii mari fără flotă auto proprie
  • Șoferi ale căror vehicule sunt în reparații sau în stare tehnică defectuoasă
  • Persoane fizice și juridice care au nevoie ocazională de închiriat mașini la prețuri mici

  Închirierea mașinilor clasa economică în Moldova se face în funcție de cerințele și posibilitățile financiare ale oricărui client. Prețul închirierii unei mașini este foarte accesibil, începând de la 25 de euro pe zi, iar costul scade proporțional cu creșterea perioadei de închiriere. Există posibilitatea de a închiria o mașină clasa economică în Chișinău, la prețuri reduse, fără șofer, cu o sumă de depozit asigurator, precum și alte opțiuni de închiriere convenabile cu șofer. La rândul său, vi se vor oferi clauze speciale ale contractului, inclusiv asistență în situații de urgență și imprevizibile, defecțiuni etc.

  În showroom-ul nostru, mașinile sunt întotdeauna disponibile pentru închiriere în Moldova la prețuri accesibile pentru modelul dorit. În flota de mașini economice se oferă: Volkswagen Polo, Renault Megane, Nissan Qashqai, Renault Kadjar, Skoda Fabia, Renault Captur, Toyota Auris Hybrid, Toyota C-HR;

  • Skoda Fabia – hatchback cu tracțiune față, dotat cu aer condiționat, radio, cinci locuri, tapițerie din material textil.
  • Renault Taliosman – sedan negru cu tracțiune față, cutie automată, cinci locuri, computer de bord, sistem audio, scaune față încălzite, aer condiționat.
  • Toyota Auris Hybrid – hatchback alb, cutie automată, restilizare, dotat cu aer condiționat, sistem audio, tapițerie din material textil, motor hibrid.
  • Volkswagen Polo este oferit pentru închiriere la prețuri accesibile – sedan alb și negru cu cinci locuri, cutie automată, geamuri fumurii, interior spațios, scaune față încălzite, acoperite cu huse de piele.
  • Renault Megane – sedan și hatchback, echipate cu sistem audio, aer condiționat, interior confortabil cu cinci locuri și tapițerie modernă din material textil, huse din piele.

  Orice informație exhaustivă și detaliată, parametri, date, echipare a oricărei mașini este prezentată într-o fișă tehnică rezumat pe site-ul companiei. Costul serviciului pentru perioada de 2 până la 5 zile este de la 50 de euro, pentru 6 – 10 zile costă 45 de euro, pentru 11 – 16 zile – 40 de euro, pentru 17 – 23 de zile – 35 de euro, pentru 24 de zile și mai mult de la 25 de euro.

  Această recomandare este rațională și financiară, deoarece contribuie la economisirea resurselor financiare și, pentru oamenii de afaceri și managerii organizațiilor, la stabilirea calculelor financiare și bugetare. De asemenea, în cazul închirierii pe termen lung, nu veți plăti mai mult și nu veți lua închirierea unei mașini la un preț exorbitant.

  Cum să închiriați o mașină la un preț accesibil

  Showroom-ul „Luxcar” oferă mașini de închiriat în Moldova la prețuri accesibile. Serviciul poate fi rezervat individual prin completarea datelor în formularul special de pe site – cererea sub forma unui chestionar. Această procedură nu va dura mai mult de cinci minute și nu este necesar să părăsiți clădirea, fie că este vorba de aeroport, hotel sau apartament.

  La completarea chestionarului, furnizați informații personale și detaliate, datele permisului de conducere și informații corecte din pașaport, precum și datele de contact. După trimiterea formularului, un operator al companiei vă va suna într-un timp scurt pentru a verifica informațiile, după care puteți veni imediat să preluați mașina comandată. Pentru consultări, sunați la numărul de telefon indicat, unde un angajat vă va oferi sfaturi utile și va răspunde la orice dorințe.

  Reguli și condiții de închiriere

  În showroom-ul nostru, închirierea mașinilor este posibilă la un preț mic și cu o mică sumă de depozit, pentru confortul clienților.

  • Pașaportul cetățeanului Republicii Moldova sau al altui stat străin.
  • Permisul de conducere pentru categoria specifică.
  • Document adițional – Cartea de identitate, Cardul bancar, certificatul militar etc.

  Completarea cererii va dura doar 10-15 minute.

  Metode de plată și sisteme de plată

  Prețul închirierii mașinii poate fi plătit folosind oricare metodă convenabilă.

  • Numerar în biroul nostru
  • Carduri bancare
  • Transferuri bancare
  • Bani electronici

  Bun venit la salonul nostru. Vă invităm să simțiți la maxim facilitățile și confortul absolut oferit de compania „Luxcar.md” , atunci când închiriați o mașină în Chișinău pentru un termen lung.

  Stații de închiriere auto

  Ce spun clienții despre noi?

  Partenerii noștri