Modele auto

Rezervă acum mașină de închiriat și primiți cele mai bune oferte

Rezervă o mașină în chirie astăzi!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Rezervația inchirierei auto

Vă rugăm să verificați rezervarea

Datele personale  Închirierea de SUV, Mașini Off-Road și Jeep-uri în Moldova

  Serviciul nostru „LUXCAR” de închiriere a mașinilor SUV sau off-road și a jeep-urilor este interesant datorită caracteristicilor sale individuale și prețului accesibil. Aceasta este o opțiune auto care arată la fel de bine și natural pe autostrăzile largi cu viteză mare, precum și în zonele muntoase dificil de parcurs, pădurile virgine lângă râuri liniștite și megalopolisurile asfaltate.

  Un SUV sau mașină off-road, crossover sau jeep – toate acestea sunt denumiri pentru un singur tip de mașină spațioasă cu un motor puternic. Este foarte practic să închiriezi astfel de mașini atunci când apare o nevoie actuală pentru activități diverse.

  Închirierea unui SUV poate fi utilă în situații în care trebuie:

  • Transportul a opt persoane cu bagaje voluminoase, de exemplu, pentru vacanțe active (natură, plajă), competiții sportive, în orașe vecine și îndepărtate, regiuni și sate, cu o mașină confortabilă și spațioasă.
  • Să ajungeți la timp la negocieri serioase și să subliniați poziția privilegiată a unei persoane de afaceri prospere.
  • Organizarea unei primiri oficiale pentru oaspeții VIP la sosirea lor în aeroport, gară sau altă locație și aducerea lor la destinație.
  • Să transportați în siguranță și rapid documente importante, hârtii de afaceri, bani și obiecte prețioase, lucruri personale și alte obiecte de valoare.
  • Închirierea unui SUV sau vehicul off-road pentru un eveniment festiv: nunți, aniversări, zile de naștere și multe altele.
  • Să mergeți să vă luați copiii de la grădiniță, școală, liceu și să îi aduceți acasă.

  În realitate, am enumerat doar cele mai cunoscute și întâlnite situații în care clienții comandă SUV-uri pentru închiriere.

  Închirierea de SUV și mașini off-road fără șofer

  Salonul nostru „LUXCAR” a pregătit diverse oferte avantajoase și promoții speciale pentru serviciul de închiriere pe termen lung a SUV-urilor în Moldova. Acestea sunt disponibile atât pentru populația și companiile din țară, cât și pentru locuitorii și entitățile din străinătate. Procedura stabilită implică plasarea unei închirieri a unui crossover cu achitarea unei sume minime ca depozit obligatoriu.

  Politica noastră internă se bazează pe principii de decență și relații de încredere, care stau la baza unei comunicări plăcute și constructive ulterioare. Având în vedere diversitatea parcului nostru auto, clienților li se pune la dispoziție o gamă largă de opțiuni de alegere a autoturismului.

  Rețineți că în cazul închirierii pe termen lung a unui vehicul off-road pentru doar 20 de zile, se aplică o reducere semnificativă de la prețul pe zi, cuprinsă între 15-35% din prețul inițial, iar pentru 30 de zile sau mai mult, aceasta poate ajunge chiar la 40%.

  Închirierea SUV sau unui jeep este practică nu numai în sensul avantajelor materiale.

  În salonul „Luxcar.md,” procesul de închiriere este simplu și confortabil. Instrucțiunile pentru întregul proces de înregistrare sunt următoarele:

  • Sunați operatorul la numerele de telefon indicate sau completați formularul special de pe site-ul Luxcar.md.
  • Dacă clientul se adresează telefonic, el poate să audă direct și să se informeze mai rapid cu privire la detaliile tranzacției viitoare și principiile de funcționare ale serviciului de închiriere a mașinilor off-road.
  • Se discută modelul de mașină, data vizitei la firmă pentru completarea fizică a cererii, perioada de utilizare a autovehiculului, modalitatea de plată și alte detalii. În timpul vizitei personale la sediul salonului, se completează contractul și se achită serviciul, de obicei, într-un interval de timp de 10-15 minute.
  • Se efectuează transferul, clientul primește mașina, cheile, documentele și pleacă către destinația sa.

  Bun venit la salonul nostru. Vă invităm să simțiți la maxim facilitățile și confortul absolut oferit de compania „Luxcar.md” , atunci când închiriați o mașină în Chișinău pentru un termen scurt.

  Stații de închiriere auto

  Ce spun clienții despre noi?

  Partenerii noștri