Modele auto

Rezervă acum mașină de închiriat și primiți cele mai bune oferte

Rezervă o mașină în chirie astăzi!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Rezervația inchirierei auto

Vă rugăm să verificați rezervarea

Datele personale  Închiriere auto fără șofer în Chișinău

  Salonul „Luxcar.md” oferă servicii de închiriere auto fără șofer. Pentru a asigura o calitate înaltă a serviciilor și pentru a oferi o gamă variată de opțiuni, compania dispune de o parcare de autovehicule cu top mărci din industria auto la nivel mondial.

  Toate mașinile sunt împărțite în categorii pentru clienți:

  • Clasa economică – începând de la 25 de euro pe zi
  • Clasa medie – începând de la 35 de euro pe zi
  • Clasa business – începând de la 45 de euro pe zi
  • Vehicule off-road – începând de la 35 de euro pe zi
  • Minivan si microbuze – începând de la 70 de euro pe zi
  • Vehicule comerciale – începând de la 25 de euro pe zi
  • Mașini VIP – începând de la 75 de euro pe zi

  Această segmentare permite furnizarea unui serviciu complet de închiriere auto fără șofer. Fiecare grupă de mașini reflectă capacitatea de cumpărare și preferințele consumatorilor cu diferite planuri de închiriere. În plus, planurile în sine pot fi segmentate în funcție de caracteristicile distinctive.

  De ce este atât de popular serviciul de închiriere auto fără șofer?

  • Datorită lipsei unui autovehicul personal din diverse motive (defecțiuni, reparații etc.)
  • Din cauza unui program aglomerat, cu întâlniri personale și de afaceri
  • Pentru a comunica cu rudele, prietenii, oaspeții sau partenerii de afaceri
  • Radiație poeziei cu oaspeții pentru turism și recreere în natură
  • Pentru călătorii auto cu prietenii
  • Închirierea pe termen lung este practicată pe scară largă și este foarte populară în rândul persoanelor înstărite, în special în categoria VIP, precum și în sfera comercială, unde închirierea este benefică și foarte practică pentru antreprenori și oameni de afaceri
  • Pentru evenimente de imagine, campanii publicitare, sarcini reprezentative și evenimente VIP
  • Pentru a obține o experiență bogată, a efectua un test drive experimental și a conduce mașini puternice, închirierea off-road și SUV-uri. Aceasta este mai ales o alegere a tinerilor.

  Programul de loialitate pentru clienții fideli ai companiei

  În salonul „Luxcar”, sunt disponibile bonusuri plăcute pentru închirierea pe termen lung a mașinilor. Aceste bonusuri pot fi obținute nu doar sub formă de reducere în bani, ci și sub formă de reducere a prețului pe zi de închiriere de 30% sau mai mult. Compania are un program activ de loialitate pentru clienții fideli. Clienții reguli sunt tratați preferențial, primesc asistență tehnică completă, iar în cazuri dificile pe parcursul închirierii li se poate oferi sprijin legal și altele. Când apar modele noi, acești clienți sunt informați în primul rând.

  Înainte de a închiria un automobil, vă recomandăm să vă informați din rubrica «Cele mai frecvente întrebări». De asemenea, puteți afla detalii și condiții de închiriere de la operatorii noștri.

  Toate mașinile disponibile pentru închiriere fără șofer sunt într-o stare tehnică excelentă, sunt livrate cu rezervorul plin, curate și spălate, cu toate documentele corespunzătoare. Un aspect important este că majoritatea contractelor includ o depunere confortabilă pentru clienți! Abateri de la această regulă sunt posibile doar în cazul segmentului VIP, unde sunt oferite cele mai scumpe mașini.

  Închirierea unei mașini fără șofer în Chișinău prin intermediul salonului nostru devine o experiență plăcută și confortabilă. Politica noastră internă se bazează pe principiile eticii profesionale și a bunei purtări generale, ceea ce ne-a permis să câștigăm rapid încrederea consumatorilor și, cel mai important, recunoștința acestora.

  Bine ați venit în compania noastră. Vă invităm să închiriați o mașină fără șofer în Moldova la salonul „Luxcar.md” și să experimentați libertatea nelimitată și calitatea înaltă a serviciului.

  Bun venit la salonul nostru. Vă invităm să simțiți la maxim facilitățile și confortul absolut oferit de compania „Luxcar.md” , atunci când închiriați o mașină în Chișinău pentru un termen scurt.

  Stații de închiriere auto

  Ce spun clienții despre noi?

  Partenerii noștri