Vehicle models

Book your rental car now and get the best deals

Book a car hire today!

Choose a car
Please fill in all required fields.

Thank you for car booking.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your car booking.

Your Booking

Please, check your booking

Personal Information  RENT A CAR IN CHISINAU AND MOLDOVA

  PROBABLY THE BEST CAR RENTAL SERVICE IN MOLDOVA

  About us

  Wide range of luxury, sports and hybrid vehicles

  RENT A CAR IN CHISINAU AND MOLDOVA FROM LUXCAR COMPANY

  LUXCAR.MD este o companie de leasing auto în Moldova. Pe site-ul companiei noastre aveți posibilitatea de a rezerva un automobil într-un mod rapid și ușor, dintr-o gama largă de vehicule în diferite categorii de preț. De asemenea, avem la dispoziție oferte speciale și tarife favorabile pentru o perioada lunga de închiriere. Angajații companiei noastre țin cont de specificul traficului din Chișinău și de nevoile clienților noștri, oferind o serie de alternative pentru fiecare gust. Suntem amuzați de o continuă îmbunătățire a serviciilor companiei noastre și ne străduim să le facem cât mai convenabile și accesibile. Scopul nostru este siguranța și confortul dumneavoastră.

  WHY DO CLIENTS CHOOSE US?

  • Ne menținem la înălțimea standardelor internaționale ale principalelor companii de închirieri auto din Europa și SUA.
  • Cars are always provided with a full tank, clean inside and out.
  • The civil liability of the driver when renting a car is insured.
  • We offer car rental without intermediaries.
  • Car rental prices are the best and most attractive in Chisinau and throughout Moldova.
  • The car rental price is specified in the contract and does not change until the end of the contract.
  • Provision of “personal” and “sober” driver services.
  • We guarantee the preservation of confidential information about the participants in the transaction.
  • We conclude a car rental agreement and issue all necessary documents.
  • LUXCAR.MD oferă mașini în chirie din diferite categorii: economice, confortabile, premium, minivan-uri, SUV-uri și modele sport.

  ALWAYS FREE: consultation, selection and viewing of any car.

  Car rental stations

  What our clients say about us?

  Reliability and comfort - High standard car rentals

  Noi vă oferim mașini de închiriat pentru o zi, o lună sau chiar mai mult timp. În flota noastră veți găsi vehicule proaspete, astfel încât să puteți alege ușor mașina potrivită pentru dumneavoastră, fie că este vorba de o mașină economică sau de clasa VIP. Printre mărcile disponibile se numără: BMW, Audi, Mercedes-Benz, Hummer, Porsche, Lexus, Toyota, Kia, Mazda, Nissan și alte modele de mașini de închiriat la Chișinău. De asemenea, oferim clienților posibilitatea de a obține modele exclusiviste, SUVs și vehicule comerciale.

  All the cars we offer are in excellent aesthetic and technical condition, so you can head out immediately after renting, whether it's for a business trip or a vacation.

  Alegeți închirierea unei mașini pentru uz zilnic? Căutați o mașină reprezentativă pentru întâlnirea partenerilor de afaceri? Sau poate căutați un SUV pentru o excursie la pescuit sau o microbuz pentru transportul colegiilor? Oferim servicii de închiriere auto pentru orice ocazie: întâlniri de afaceri, transfer de oaspeți, eliberare din maternitate, nunți, ieșiri în natură, mutări și transport de mărfuri. Cu acestea, puteți călători cu prietenii, familia sau colegii.

  The advantages of renting a car from Luxcar

  Here are five reasons to rent a car in Chisinau or Moldova from us:

  • Friendly requirements - a citizen aged 21 or older, with a driving experience of at least 3 years, with a passport and driver's license.
  • A wide range of cars available in our fleet - various car brands, a large variety of vehicles from different classes.
  • Politici de preț flexibile – puteți închiria o mașină la Chișinău pe zi sau pe termen lung. Se oferă reduceri de până la 40% pentru închiriere pe termen lung.
  • Reliability guarantee - our employees conduct regular inspections, carefully check and prepare the cars before each trip. We do not work with those who neglect the rented car.
  • Reduced deposit and increased mileage limit for cars used within the Chisinau area.

  Oferim, de asemenea, servicii de închiriere auto pentru persoane juridice și organizații. Toate vehiculele sunt asigurate, iar costul asigurării este inclus deja în calculul final al serviciului. Plata închirierii auto poate fi efectuată în orice mod convenabil pentru dumneavoastră: numerar, card de credit sau transfer bancar direct. Toate condițiile sunt stipulate în contract la momentul încheierii, în prezența clientului, astfel încât să puteți avea încredere într-o colaborare corectă.

  Frequently asked questions before renting a car

  Is it possible to rent a car with a driver ?

  Of course, you can rent a car with or without a driver from us. If you opt for renting with a driver, payment is on an hourly basis.

  Are car delivery and pick-up available ?

  Yes. Delivery and pickup are possible at any location in Chisinau, as well as at <a href="Chisinau International Airport.

  Can I travel with your car outside of Moldova ?

  Yes, it's possible to travel outside the territory of Moldova with the rented car, but the countries for travel need to be coordinated in advance. Each case is individual, and rental conditions may vary depending on the operating territory.

  How are your cars insured ?

  All cars in our fleet are insured under compulsory insurance policies. Comprehensive insurance (CASCO) can be discussed individually for an additional fee.

  What documents are required for renting a car ?

  To reserve a car, you need to send clear photos of the following documents or have them available when signing the contract:

  • Passport (main page)
  • ID card (front and back)
  • Driver's license (front and back)

  Our partners